Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, maj, 27 2018
Senaste Nytt

Ny medlemschef i Södra

Gustav Tiblin. Foto: Södra
Gustav Tiblin. Foto: Södra
Publicerad av
Simon Matthis - 03 maj 2017

Gustav Tibblin har utsetts till ny medlemschef i Södra efter Magnus Berg som lämnar Södra efter 15 år för att bli chef för den Näringspolitiska avdelningen på Skogsindustrierna.

Gustav Tibblin är en mångårig och senior medarbetare i Södra som haft ett flertal ledande befattningar inom Södra, senast inom affärsutveckling och som ordförande för intresseföretaget Sunpine. Gustav Tibblin är jägmästare och har en MBA-utbildning.

- Med Gustav Tibblins gedigna erfarenhet och kunnande så fortsätter arbetet med att utveckla och förnya Södras medlemsverksamhet, säger Lars Idermark, vd och koncernchef, i ett pressmeddelande.

- Från Södra vill vi tacka Magnus för alla åren som en uppskattad och professionell medlemschef. Magnus har starkt bidragit till att Södra idag är ett vitalt och dynamiskt företag ägt av drygt 50 000 skogsägare. Vi önskar Magnus lycka till i sitt nya och viktiga arbete för hela skogsnäringen, säger Lars Idermark.

Gustav Tibblin tillträder befattningen den 1 juli, kommer att ingå i Södras koncernledning och vara styrelsens sekreterare.

Annons

Annons

Annons