Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, jun, 22 2018
Senaste Nytt

Åtta finalister från Metsä Board i europeisk kartongtävling

Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Foto: Metsä Board
Publicerad av
Simon Matthis - 11 aug 2017

Inte mindre än åtta förpackningar, producerade av kartong från Metsä Board, har gått till final i den tjugoförsta upplagan av European Carton Excellence Awards (tidigare Pro Carton ECMA Awards).

Av alla bidrag som Metsä Boards kunder har lämnat in har finalister utsetts i kategorierna Save the Planet, Most Innovative, Beauty & Cosmetics, Food & Beverages och Healthcare & Pharmaceuticals.

De vinnande bidragen kommer att presenteras på ECMAs kongress den 21 september i Salzburg och vinnarna ska synas på www.procarton.com vid midnatt samma dag.

– Vi är mycket nöjda med att så många förpackningar, producerade med vår kartong, har gått till final, säger Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board.

– Allt eftersom efterfrågan på hållbara, säkra och effektiva förpackningar fortsätter att växa, är jag mycket nöjd med hur designers och förpackningsproducenter fortsätter att utmana det konventionella och istället sätta nya standarder för kreativitet och innovation. För att stödja våra kunder att skapa liknande innovativa, förnybara och moderna förpackningslösningar har vi nyligen lanserat vårt initiativ “Better with Less”. Detta för att hjälpa till att gemensamt skapa förpackningar som passar framtidens varumärken och krav.

European Carton Excellence Awards får hundratals tävlingsbidrag till juryn som bedömer bidragens design, användbarhet, varumärkeskommunikation och kartongmaterialets roll som ett hållbart förpackningsmaterial. 

Annons

Annons

Annons