Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, nov, 15 2018
Senaste Nytt

Paper Province guldsponsor på European Paper Week

Foto: Paper Province
Foto: Paper Province
Publicerad av
Simon Matthis - 20 nov 2017

Den 28-30 november är det dags för European Paper Week i Bryssel i Belgien. Det värmländska klustret Paper Province är guldsponsor på konferensen.

– European Paper Week är ett perfekt tillfälle att nätverka och synliggöra våra medlemmar och Paper Province region på ett bra sätt, säger Magnus Persson, projektledare på Paper Province.

Som guldsponsor har Paper Province fått en utställningsyta där man kommer visa information om Paper Province och medlemmarnas verksamhet. Start-up-företagen Seelution och Drinor följer med för att visa sina innovationer. Seelution har bland annat gjort en förnyelsebar förpackningsbarriär gjord ur avfallsprodukter från jordbruket, som havre, korn och vete. Drinor berättar om sin unika avvattningspress som används för att avvattna biomaterial.

European Paper Week är en konferens där företagare, innovatörer, forskare och politiker samlas för att inspireras av spännande föredrag, ta del av innovationer och industrins senaste utveckling. Temat på årets pappersvecka är ”Sense de future” och kretsar kring de fem sinnena: syn, ljud, lukt, smak och beröring. På interaktiva utställningar får besökarna använda sina sinnen för att upptäcka nya dimensioner.

Annons

Annons

Annons