Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, jan, 17 2019
Senaste Nytt

Rösta på din förpackningsfavorit i Recreate Packaging 2018

Bild: Stora Enso
Bild: Stora Enso
Publicerad av
Simon Matthis - 09 feb 2018

Årets bidrag till Stora Ensos designtävling Recreate Packaging 2018 finns nu presenterade på recreatepackaging.com och det är dags att rösta fram vinnaren av årets Public Choice Award. Röstningen pågår fram till slutet av februari 2018.

Recreate Packaging 2018 utmanar förpackningsdesigners att skapa nytänkande livsmedelsförpackningar för barn - hur kan förpackningen göra hela upplevelsen roligare och mer tilltalande för barn? Avsikten med tävlingen är att främja innovation inom förnybara förpackningar för att ersätta plast och andra icke-förnybara material. Till årets uppdrag fick man in 258 tävlingsbidrag, nästan dubbelt så många som senast.

Stora Enso har arrangerat Recreate Packaging vartannat år sedan 2012 för att ge begåvade designers en chans att synas. Studenter och professionella designers tävlar i separata kategorier. Förutom Public Choice Award kommer en jury av experter att utse en vinnare i båda kategorierna. Prisutdelningen äger rum den 17 maj 2018 i samband med EDPA-kongressen (European Packaging Designers' Association) i Madrid.