Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, feb, 19 2019
Senaste Nytt

ZELLCHEMING Expo 2018 startade i Frankfurt

Representanter för pappersindustrin på ZELLCHEMING-Expo informeras om nya produkter. Foto: Mesago/Thomas Klerx
Representanter för pappersindustrin på ZELLCHEMING-Expo informeras om nya produkter. Foto: Mesago/Thomas Klerx
Publicerad av
Markku Björkman - 26 jun 2018

Internationella massa- och pappersindustrins mässa ZELLCHEMING-Expo med kongress och organisationen Zellchemings årsmöte samt ett symposium om bioekonomi, inleddes i Frankfurt am Main.

ZELLCHEMING-Expo i Frankfurt/Main är plattformen för den europeiska massa- och pappersindustrin - tvärs över hela värdekedjan: från råvaror via pappersproduktion och bearbetning till recycling.

Mässan äger rum under tre dagar mellan 26 och 28 juni 2018, parallellt med den årliga konferensen för ZELLCHEMING e.V.-föreningen, kvällsarrangemangen och i form av ett högvärdigt föreläsningsprogram.

Mässan är pappersbranschens viktigaste mötesplats i Tyskland. På mässan i Frankfurt kommer utställare att möta flera kompetenta affärsgrupper, främst från pappersindustrin, tillverkare av maskiner och komponenter för pappersproduktion, kemisk industri samt från tjänstesektorn.

Besökarna har möjlighet att följa föreläsningarna via nätet och träffa branschens representanter vid kvällsevenemang och diskutera de senaste trenderna och utvecklingen.

Cellulosa-symposium är en vetenskaplig plattform där besökarna kan diskutera med experter från forskning och industri om ämnet "bioekonomi", och särskilt ifråga om cellulosa. Besökarna kan därmed ta del av ett diversifierat och underhållande föreläsningsprogram och lära sig varför det blir spännande igen att syssla med ämnet cellulosa, särskilt inom området för nya material.