Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Ny hållbarhets- och kvalitetschef på RISE

Foto: Rise
Foto: Rise
Publicerad av
Simon Matthis - 28 aug 2018

Magnus Rignell är ny Hållbarhets- och kvalitetschef på statliga forskningsinstitutet RISE. Magnus Rignell kommer närmast från en tjänst som hållbarhetsansvarig på VWR International.

- RISE är inne i en spännande fas där både hållbarhets- och kvalitetsfrågorna är viktiga. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med mina nya kollegor och med RISE kunder och samarbetsparters för att ytterligare förstärka hållbarhetsperspektivet i vår verksamhet. Genom att få in hållbarhetsfrågorna i tidiga faser av forsknings- och utvecklingsprojekt kan vi som forskningsinstitut göra stor skillnad, säger Magnus Rignell.

Magnus Rignell kommer närmast från rollen som hållbarhetschef och tidigare kvalitetschef och Customer Relations Director på VWR International. Han har även drivit ett av hållbarhetsbranschens ledande konsultbolag Sustainia (idag Respect Sustainable Business). Dessutom är Magnus ordförande för MIS, föreningen för miljö- och hållbarhetsrevisorer i Sverige.

Magnus är utbildad biolog med en inriktning mot ekotoxikologi och har under hela yrkeslivet jobbat med kvalitets-, miljö- och hållbarhetsfrågor inom både produkt- och tjänstesektorn.

Annons

Annons