Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, maj, 19 2019
Senaste Nytt

Premiär för SkogsElmia Innovation Award

 Foto: Örjan Carlsson
Foto: Örjan Carlsson
Publicerad av
Simon Matthis - 08 okt 2018

Har du eller ditt företag gjort en riktig bra innovation för skogsbruket? Nu är det dags att anmäla för att vara med och ha chans att vinna SkogsElmia Innovation Award – en ny utmärkelse med syfte att lyfta ny och innovativ teknik inom skogsbruket. Priset delas ut under SkogsElmia nästa sommar, 6 – 8 juni 2019.

– Den tekniska utvecklingen och mekaniseringen av skogsbruket har varit fantastisk här i Norden. Digitalisering och datahantering ger nu ytterligare möjligheter. Många innovationer och nya produkter har presenterats på Elmias skogsmässor och vi vill lyfta fram nyheter ytterligare genom SkogsElmia Innovation Award, säger Mattias Pontén, projektledare för Elmias skogsmässor och även ordförande för den jury som bedömer de anmälda bidragen.

Första steget för att vara med är att anmäla sin produkt till SkogsElmia Innovation Award. Anmälan ska vara gjord senast den 28 februari 2019. Därefter gör en jury bestående av branschexperter en första bedömning av nyhetsvärdet och avgör om produkten eller tjänsten ska nomineras till nästa bedömning.

Annons

Annons