Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Ny kommunikationsansvarig på Paper Province   

Foto: Paper Province
Foto: Paper Province
Publicerad av
Simon Matthis - 05 nov 2018

Annica Åman är nytillträdd som kommunikationsansvarig på Paper Province.  Annica Åman kommer närmast från Valmet där hon arbetat som kommunikatör i drygt sex år.

– För mig är det viktigt med medlemsnyttan, att svara upp till hur vi kan serva medlemmarna på bästa sätt. Allt ska ske i deras tjänst. Jag har jobbat mycket med kundupplevelser och kunders förväntningar. Utan dem finns vi inte, säger Annica Åman.

En annan lockfaktor som fick henne att söka tjänsten var möjligheten att få jobba för ett grönare samhälle. 

– Det är sådant jag drivs av; att få känna motivation i ett gott syfte. Vi behöver alla ställa om våra liv för att klara utmaningarna som samhället står inför. Vi har bara en planet och den ska räcka i många generationer efter oss.

Hon ser fram emot att kommunicera kring skogens möjligheter.  

– Det är en utmaning. I Värmland vet vi mycket om vad skogen har att ge, men det finns även en trist syn. Många tycker inte att det är så spännande med skogsindustri, det uppfattas lite gammalmodigt. Där har Paper Province en superviktig roll. Vi ska lyfta att det inte är gammal mossig skog eller smutsig industri vi pratar om, utan high-tech och framtid. Skogen är hållbar, den är förnyelsebar och den bidrar till en bättre värld. Det är ett motiverande mål för oss och våra medlemmar, något viktigt att enas kring och jobba för. 

Annons

Annons