Mötesplatsen för dig inom pappers- och massabranschen, apr, 19 2019
Senaste Nytt

Nedräkning för Pack Point Nordic

Publicerad av
Simon Matthis - 31 jan 2019

Pack Point Nordic, den årliga konferensen om livsmedelsförpackningar i Stockholm, kan nu presentera årets kompletta program. Det blir övervägande kvinnor på scen i år.  

– Det är fantastiskt roligt att vi har lyckats i vår ambition att få fler kvinnor som föredragshållare. I allt fler branscher tar kvinnor plats i chefspositioner. På Pack Point Nordic har vi genom åren haft många, för att inte säga övervägande del kvinnliga deltagare, därför är det roligt att vi även får fler kvinnor på scen, säger Per-Stefan Gersbro, projektledare och moderator på tidningen Packmarknaden som anordnar konferensen i samarbete med Livsmedelsföreningen.

Konferensen är nu öppen för anmälan. Enligt Packmarknaden bör man anmäla sig redan i dag för att få rabatt. Programmet består av en blandning mellan allvar, inspiration, kunskap och glädje.

– Vår tanke är att det ska finnas något för alla som jobbar i förpackningskedjan, därför spänner vi över hållbarhet, trender, material, design och funktion till inspiration. Vi utlovar som vanligt en heldag med eliten av förpackningskunnigt livsmedelsfolk och livsmedelskunnigt förpackningsfolk, såväl från vårt eget avlånga land som våra grannländer i öst och väst.

Konferensen hålls den 16 maj på Courtyard by Marriott Hotel i Stockholm. Ser mer på www.packpointnordic.se

Annons