Ny divisionschef på ÅF Pöyry

Foto: ÅF

Roland Lorenz efterträder Martin à Porta som EVP och Divisionschef för ÅF Pöyry Management Consulting.

– Jag är mycket glad över att få hälsa Roland Lorenz välkommen till ÅF Pöyrys koncernledning. Roland kommer att fortsätta att driva den starka kulturen av ledarskap och entreprenörsanda i takt med att vi fortsätter att skapa tillväxt och leverera värde för våra kunder, säger Jonas Gustavsson, VD och koncernchef ÅF Pöyry.

Roland Lorenz har arbetat i Pöyry i 20 år. I sin senaste roll som ansvarig för Energy Management Consulting för de centrala, södra och norra delarna av Europa har Roland starkt bidragit till att stötta kunderna i deras omställningar inom energi och bioekonomi, enligt ÅF.

– Jag är hedrad över att få möjligheten att få leda det här framstående teamet av experter, och ser mycket fram mot att fortsätta utveckla vårt kunderbjudande. Det är ett privilegium att ha möjligheten att erbjuda unika rådgivningstjänster som kan omvandla hela branscher och skapa hållbara lösningar för kunder och samhällen, säger Roland Lorenz, EVP och Divisionschef för ÅF Pöyry Management Consulting.

Roland Lorenz kommer att tillträda sin nya tjänst den 1 oktober 2019 och Martin à Porta kommer att stötta i arbetet under övergångsfasen.