Premiär för Sveaskogs entreprenörswebb

Foto: Sveaskog

Idag, den 15 september, lanseras Entrén – en ny webbportal som riktar sig till Sveaskogs entreprenörer.

– Det är en unik satsning som ska ge våra viktiga entreprenörer en rad fördelar och stärka vår gemensamma affär, säger Mats Oja, inköpschef på Sveaskog, i ett pressmeddelande.

Sveaskog vill skapa förutsättningar för en livskraftig och hållbar entreprenörsmarknad där Sveaskog är entreprenörernas förstahandsval som uppdragsgivare.

– Samarbete med duktiga entreprenörer är en förutsättning för att vi ska kunna sköta skogen hållbart och lönsamt över tid. Huvuddelen av Sveaskogs uppdrag inom avverkning, skogsvård och transporter utförs idag av runt 300 entreprenörer över hela landet, berättar Mats Oja., berättar Mats Oja.

I dialogen med entreprenörerna har Sveaskog identifierat ett behov av snabbare och enklare kommunikation. Nu möter företaget upp genom att lansera en helt ny entreprenörsportal – Entrén – som förutom nyheter och aktuell information även samlar utbildningar, praktiska länkar, funktioner för ”köp och sälj”, omvärldsbevakning, en möjlighet att ta del av förmånliga inköpsavtal och genvägar till alla de system som entreprenörerna använder sig av i sin vardag. Bland mycket annat.

– Jag är oerhört glad och stolt över att vi förhållandevis snabbt lyckats skapa en helt ny kanal för ökad interaktion. Entrén skapar affärsnytta för både entreprenörerna och Sveaskog och bidrar till att stärka relationen, säger Ola Söderdahl, chef för marknadskommunikation på Sveaskog.