ABB European Pulp and Paper Tour på turné genom Sverige

Foto: ABB
Foto: ABB

För andra året i rad har ABB gett sig ut på vägarna i en specialdesignad lastbil för att besöka sina kunder inom massa- och pappersindustrin. Under ABB European Pulp and Paper Tour visar ABB upp en automatiserad, optimerad och uppkopplad fabriksmiljö, komplett med laboratorie-, operatörs- och pappersmaskinmiljöer – allt ombord på en lastbil.

Med start den 19 april kommer lastbilen att besöka åtta svenska massa- och pappersbruk för att ge kunderna möjlighet att få en fysisk upplevelse av ABB:s vision för framtidens pappersbruk.

I lastbilen finns fullskaliga fungerande lösningar som kunderna kan interagera med för att få en inblick i hur ABB kan hjälpa fabrikerna att uppnå de högre kvalitet, minska energiförbrukningen och minimera stilleståndstiderna.

–Med det här unika konceptet får vi möjligheten att ta våra lösningar till kundens bruk. Det ger ett oerhört mervärde att kunna visa upp vårt erbjudande på det här sättet. Lastbilen har varit ett uppskattat koncept överallt där den har varit, och vi är glada över att kunna visa hur vi kan hjälpa våra kunder att öka effektiviteten och lönsamheten på deras egna anläggningar, säger Lars-Gunnar Josefsson, Account Manager inom massa och papper på ABB:s division Process Industries.