WermKon är Årets Gasell i Värmland

Foto: WermKon

Medlemsföretaget WermKon utnämndes till Årets Gasell i Värmland vid en gala i Karlstad den 7 november. Utmärkelsen ges till Sveriges mest framgångsrika företag i sju olika län.

Från att ha varit en person vid starten har ägaren Lena Jonsson och hennes företag expanderat till tjugo anställda på knappt fem år. Företaget arbetar med säkerhet- och arbetsmiljö, så kallade HSE-frågor (projektledning, koordinering och utbildning inom industrin). WermKon finns i nyinvigda lokaler i Karlstad och målet är att växa till åttio anställda med verksamhet i Göteborg och Stockholm om ytterligare fem år.

I slutet av oktober invigdes WermKons nya lokaler på Körkarlsvägen i Karlstad.

– Efterfrågan är stor. Både kunder och personal knackar på dörren och vill jobba med oss, så det har varit lätt att växa, berättar ägaren Lena Jonsson i en intervju med Paper Province.

 Utmärkelsen Årets Gasell delas ut av Dagens Industri. Syftet är att ge Sveriges entreprenörer inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. WermKon kan nu vinna Årets Supergasell för Sveriges mest snabbväxande företag vid Gasellgalan i Stockholm den 2 december.

Även medlemsföretaget The Packaging Greenhouse hyllades vid galan i Karlstad. Bolaget är en fristående industriforsknings- och utbildningsmiljö inom pappers- och massateknik som ägs av Envall Consulting AB.