OrganoClick utser ny forsknings- och utvecklingschef

Foto: OrganoClick

Företaget OrganoClick meddelar att deras nuvarande forsknings- och utvecklingschef Juhanes Aydin avgår på egen begäran från sin tjänst som forsknings- och utvecklingschef hos OrganoClick. Han kommer istället tillträda en tjänst på forskningsinstitutet RISE. Som ny forsknings- och utvecklingschef har OrganoClick utsett Maria Wennman som har arbetat inom OrganoClicks forsknings- och utvecklingsorganisation i åtta år. Samtidigt utses Salman Hassanzadeh till ny innovationschef.

– Juhanes har arbetat som vår FoU-chef sedan 2011 och har betytt oerhört mycket för OrganoClicks utveckling. Han har deltagit och varit huvudansvarig för utvecklingen av många av bolagets nuvarande produkter. Jag är väldigt tacksam för allt Juhanes bidragit med och att han lärt upp så kompetenta FoU-medarbetare som Maria och Salman som nu kan ta över efter honom, säger Mårten Hellberg, VD OrganoClick AB

Maria Wennman har en Masterexamen inom Molekylär vetenskap och teknik med inriktning på polymerkemi från KTH. 2012 började hon arbeta för OrganoClick som utvecklingsingenjör med ansvar för utvecklingen av OrganoClicks biobaserade bindemedel för nonwoven.