SP Maskiner utser ny auktoriserad återförsäljare i Brasilien

Foto: SP Maskiner

SP Maskiner meddelar att företaget Lion Equipamentos har utsetts till auktoriserad SP-återförsäljare för de brasilianska delstaterna Parana, Santa Catarina och Rio Grande do Sul.

”Inom sina olika affärsområden sticker Lion ut på skogsbruksmarknaden genom sin högkvalitativa tekniska support och snabba leverans av reservdelar. Med ett högt fokus på kundservice och fältservice som utförs av mycket skickliga och erfarna medarbetare kan Lion erbjuda en hög nivå av kundsupport”, skriver SP Maskiner i ett pressmeddelande.

– Lion är en perfekt matchning för oss och exakt den typ av företag och partner vi letar efter för att utöka vårt återförsäljarnätverk. De har inte bara en bra erfarenhet av att arbeta med skördaraggregat, de delar också vårt engagemang för att sätta kunden först genom att fokusera på reservdelar och kundsupport, säger Anders Gannerud, Exportchef på SP.

SP Maskiner är en leverantör av skördeaggregat. Konceptet består i att leverera aggregat som passar ihop med alla märken och modeller av skördare. Sedan 2003 ingår SP Maskiner i Weland-koncernen.