Duni möblerar om i ledningsgruppen

Foto: Duni

Duni Group genomför förändringar i ledningsgruppen och meddelar att Nicklas Bengtsson, idag Executive Vice President Commercial för NorthEast och West, har accepterat rollen som EVP för affärsområdet BioPak i Europa. Affärsområdet fokuserar på hållbara produkter och tjänster för den växande marknaden inom konsumtion av mat och dryck ”on the go”.

Manfred Hargarten, för närvarande EVP Commercial Central and South, kommer att ta över Nicklas nuvarande ansvar och blir följaktligen EVP Commercial för alla regioner i en tillförordnad roll.

Samtidigt får Mats Lindroth, idag EVP för affärsområdet BioPak, en ny roll som Senior Advisor och fokuserar i denna på BioPak Pty Ltd och dess dotterbolag, den så kallade ”BioPak Group”. Mats kommer att lämna Duni Groups ledning under hösten för att fokusera på BioPak Group som styrelseledamot. Mats kommer även fortsättningsvis i sin nya roll att rapportera till VD och koncernchef Robert Dackeskog.

– Marknaden för hållbara förpackningar och tjänster fortsätter att växa och är en mycket viktig del av Duni Groups erbjudande i Europa och via BioPak Group även i övriga världen. Jag tror att dessa förändringar kommer att stärka vår förmåga att stödja denna tillväxtagenda på ett mycket bra sätt, säger Robert Dackeskog, VD och koncernchef för Duni Group.